Samfundsansvar

Bausch + Lomb og Bausch Health Companies Inc. har forpligtet sig til at være en ansvarlig virksomhed og donerer millioner af kroner og tusinder af timer som frivilligt arbejde til hundredvis af organisationer rundt om i verden. Nedenfor er nogle eksempler:

Pedriatic Cataract Initiative

Hvert år fødes hundredtusinder af børn rundt om i verden med grå stær på det ene eller begge øjne. Denne tilstand kaldes "pediatric cataract" og kan føre til alvorligt synstab – eller i værste fald blindhed. Pediatric cataract kan både behandles og forebygges. Det er der, vi kommer ind. Bausch + Lomb Early Vision Institute og Lions Clubs International Foundation har tilsammen startet Pediatric Cataract Initiative for at hjælpe de børn, der risikerer at få eller allerede har lidelsen.

Social investering

Som et led i Bausch + Lombs virksomhedsfilantropi investerer vi i forskning og engagerer os via forskellige donationer både globalt og med samarbejdspartnere i Norden.

Bæredygtigt miljø

Bausch + Lomb har indledt en langsigtet rejse for at beskytte vores samfund og bevare naturen for nuværende og kommende generationer. Derfor arbejder vi dagligt for at blive en miljømæssigt bæredygtig virksomhed ved at reducere vores forbrug af brændsel, energi, vand og naturressourcer, samtidig med at vi reducerer vores affaldsproduktion. I vores arbejde med at udvikle Bausch + Lomb er et af målene for vores fremgang vores kontinuerlige fremskridt inden for bæredygtig udvikling.

Spørgsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc