Arbejde hos os

Et arbejde og en karriere hos Bausch & Lomb Nordic AB betyder, at du får stor selvstændighed i en global lægemiddel- og medicoteknisk virksomhed.  Du får meget varierede arbejdsopgaver, du lærer meget og bidrager til, at vi når vores forretningsmål gennem din indsats både individuelt og sammen med dine kolleger.

Som medarbejder hos os får du et stort ansvar inden for et eller flere af vores tre forretningsområder Vision Care, Surgical og Pharma. Du arbejder sammen med dine cirka 40 nordiske kolleger, enten på det nordiske kontor i Stockholm eller i marken i et af de nordiske lande. Samtidig er du en del af det globale Bausch + Lomb, som er en division i Bausch Health Companies Inc.'s organisation med mange flere forretningsområder og yderligere cirka 21.000 kolleger.

Vores kultur

Hos os er alle lige vigtige, vi arbejder mod fælles mål, og det skal være en fornøjelse at komme på arbejdet.

Tillid, gensidig respekt, mangfoldighed og etisk adfærd er afgørende for Bausch + Lombs relationer med vores professionelle partnere inden for øjenpleje, kunder, medarbejdere og investorer. Vi har forpligtet os til at drive vores virksomhed i henhold til de højeste etiske standarder. Vi sikrer, at vores handlinger er i overensstemmelse med både formuleringerne og ånden i virksomhedens politikker samt love og forordninger, og vi handler med langsigtet og god forretningsmæssig dømmekraft.

Vi har i over 160 år været en af de førende globale virksomheder inden for øjensundhed. Vi har i over 30 år haft en nordisk organisation. Vi er stadig meget dynamiske og omstillingsparate. Da vi i 2013 blev en del af Bausch Health Companies Inc., undersøger vi nu også nye, spændende forretningsområder i Norden.

Sammen opnår vi gode resultater, vi stoler på vores medarbejdere, lytter til vores kunder og måler os med de bedste. Alle funktioner og personer i virksomheden er vigtige for os.

Din karriär

Hvis du vil drøfte din fremtid hos os, er du velkommen til at sende en ansøgning til HR-ansvarlig Pia Fröberg på nordicrecruitment@bausch.com 

Spørgsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc