Forretningsintegritet

Tillid, gensidig respekt og etisk adfærd er afgørende for Bausch + Lombs relationer med professionelle partnere inden for øjenpleje, kunder og medarbejdere. Vi har altid forpligtet os til at drive vores virksomhed efter de højeste etiske standarder. Vi sikrer, at vores handlinger er i overensstemmelse med både formuleringerne og ånden i virksomhedens politikker samt love og forordninger, og vi handler med god forretningsmæssig dømmekraft.

Bausch + Lombs medarbejdere, ledelse og leverandører forventes at efterleve vores globale styredokument ”Corporate Governance Document”. Dokumentet er formuleret med henblik på at klarlægge de principper, vi baserer vores virksomhed på: at følge loven, at undgå interessekonflikter, at opfylde vores forretningsmål på en korrekt måde, at behandle alle medarbejdere retfærdigt og respektfuldt samt at opretholde et sikkert og sundt arbejdsmiljø.

Dokumentet er et eksempel på de værktøjer, vi bruger for at opfylde forventningerne hos de millioner af kunder, som bruger vores produkter hver dag.

Klik her for at komme til vores Corporate Governance-dokument: Corporate Governance

Bausch + Lomb Nordic er Kvalitetscertificeret i h.t. ISO 9001:2008

Spørgsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc