Oxyal

Yderst på øjet ligger et tyndt væskelag, tårefilmen. Dens opgave er at fugte, beskytte og udjævne øjets yderste lag, så hornhinden kan bryde lyset på den bedst mulige måde. Tårerne indeholder en række forskellige stoffer, som smører og beskytter øjet mod infektioner og udtørring.

Alligevel oplever man af og til, at øjet virker tørt og irriteret. Det kan der være flere årsager til, for eksempel vores indeklima. Bagvedliggende sygdomme kan også forårsage ubehag i øjet.

Oxyal beskytter, fugter og smører

Oxyal® smørende dråber kan hjælpe med at lindre ubehag, når øjnene føles tørre, trætte eller irriterede. Dråberne indeholder hyaluronsyre, et stof der findes naturligt i vores øjne. Der hjælper det med at fugte, smøre og beskytte øjets overflade. Oxyal er et medicoteknisk produkt.

Oxyal indeholder også et unikt konserveringsmiddel (Oxyd®), som forvandles til ilt, vand og naturlige salte, når dråberne kommer i kontakt med øjet. Man kan forenklet sige, at Oxyal er konserveret i flasken, men fri for konserveringsmiddel i øjet, når forvandlingen er sket. Det betyder, at du kan bruge Oxyal, selvom du har kontaktlinser.

En dråbe giver lindring

For de allerfleste er en eller to dråber Oxyal i hvert øje tilstrækkeligt til at lindre ubehaget. Du kan dryppe efter behov eller så ofte, din læge eller optiker har anbefalet. Oxyal fås i en praktisk dråbeflaske på 10 ml. En flaske er holdbar i to måneder efter åbning.

Oxyal kan købes hos velassorterede optikere. 

Vigtige funktioner og fordele

Vigtige funktioner og fordele

  • Beskytter, fugter og smører
  • Indeholder et unikt konserveringsmiddel (Oxyd®), som forvandles til ilt, vand og naturlige salte, når dråberne kommer i kontakt med øjet.
  • Kan bruges sammen med kontaktlinser

Tilläggsinformation

Oxyal er medicinsk udstyr

Spørgsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page