Bausch & Lomb stiller dette website til rådighed med informations-, uddannelses- og kommunikationsformål for øje. Dette website er udelukkende beregnet til at nå ud til og blive brugt af indbyggere i Danmark. Intet på dette website bør opfattes som markedsføring eller som en opfordring til at købe eller anvende produkter på en særlig måde, der ikke er tilladt af lovgivningen og bestemmelserne i det land, hvor brugeren befinder sig.

Følgende gælder for din adgang til og brug af dette website:

 1. Dette website er udformet med henblik på at stille generel information om øjensundhed og produkter fra Bausch & Lomb til rådighed. Det giver ingen medicinske råd. Forbrugere og patienter bør altid rådføre sig med øjensundhedspersonale vedrørende behandling af en specifik tilstand eller et andet specifikt behov.
 2. Målet for Bausch & Lomb er at sikre, at informationen på dette website er korrekt og aktuel, men Bausch & Lomb afgiver ingen løfter, garantier eller forsikringer (udtrykkelige eller underforståede) om, at den præsenterede information er korrekt, aktuel eller fuldstændig. Bausch & Lomb er ikke ansvarlig for skader, der kan opstå efter anvendelse af eller tillid til information, der gives på dette website, eller for at du ikke har adgang til websitet. Bausch & Lomb er ikke og kan ikke holdes ansvarlig for skader på dig, din computer eller anden personlig ejendom, inklusive men ikke begrænset til skader forårsaget af virus, der inficerer dit dataudstyr eller anden ejendom på grund af din adgang til vores website eller efter download af materiale, data, tekst, billeder, video eller lyd eller andre genstande fra websitet.
 3. En del links på dette website kan føre til websites, som Bausch & Lomb ikke har kontrol over. Når du besøger sådanne websites, forlader du Bausch & Lombs website, og Bausch & Lomb påtager sig ikke ansvar for materialet eller websites, som Bausch & Lomb ikke har kontrol over. Eksterne sider støttes ikke af Bausch & Lomb, og Bausch & Lomb afgiver ingen løfter eller garantier angående indholdet på sådanne eksterne websites.
 4. Disse brugervilkår og din brug af websitet skal reguleres og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i delstaten New York. Hvis en bestemmelse i disse brugervilkår kan anses at være ulovlig, eller den af en eller anden grund ikke kan udføres, skal denne bestemmelse anses som ugyldig, men dette vil ikke påvirke gyldigheden af de andre bestemmelser.
 5. Dette website stiles til rådighed som en service for de besøgende. Bausch & Lomb forbeholder sig ret til at fjerne, ændre eller komplettere indholdet på dette website når som helst, uanset grund og uden at informere herom.
 6. Se vores privatlivspolitik for information om, hvordan vi indsamler og anvender oplysninger, der indhentes eller modtages via dette website.
 7. INTELLEKTUEL EJENDOMSRET: Alle varenavne, tegn, slogans, logotyper, servicemærker og varemærker, uanset om de forekommer i kursiv, fed og/eller i store typer, med eller uden varemærkesymbol, tilhører eller licenseres til Bausch & Lomb Incorporated eller dennes datterselskaber og er beskyttet mod gengivelse, efterligning, udvanding eller forvirrende eller misvisende anvendelse i henhold til nationale og internationale varemærke- og ophavsretslove. Al ulovlig anvendelse af indholdet eller varemærker eller andet materiale kan stride imod ophavsrets-, varemærke- eller konkurrencelovgivning eller love om falsk markedsføring, fortrolighed og andre amerikanske love og/eller internationale love og kan krænke Bausch & Lomb Incorporateds rettigheder. En sådan ulovlig anvendelse omfatter alt indholdet på websitet, der beskyttes af ophavsretten og anses som et kollektivt værk.
 • Gengivelse af billeder og andet ophavsretligt beskyttet materiale. Som ved alle billeder gives der ikke ubegrænsede rettigheder til anvendelse ved besiddelse af en kopi af et digitaliseret billede. Ophavsretten til et billede ejes generelt af fotografen, og det er kun ophavsretsindehaveren eller ejerens juridiske repræsentant, der kan give tilladelse til at kopiere, distribuere eller offentligt vise billedet.
 • Det er ulovligt at reproducere fotografier taget af en professionel fotograf eller andet ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse fra ophavsretsindehaveren.
 • Brug af information på dette website. Ophavsretten til billeder og andet materiale på dette website ejes af Bausch & Lomb eller de enkelte fotografer, som har godkendt brugen på dette website.
 • Brug af andre billeder og information. Det er tilladt at downloade, genoptrykke og reproducere andre billeder og informationer til ikke-kommercielle og private formål. Det er ikke tilladt at manipulere eller ændre andre billeder og informationer uden tilladelse fra Bausch & Lomb eller fotografen.

 

Dette website kan indeholde intellektuelle ejendomsrettigheder, der tilhører tredjepart, inklusive men ikke begrænset til markedsførings- og forretningspartnere, licensgivere, licenstagere, sponsorer og annoncører. Tredjeparts produktnavne/varemærker er varemærker tilhørende den respektive ejer.

Spørgsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc