Ocuvite Complete

En sund livsstil og en varieret kost er vigtig for en god helse. Ocuvite Complete indeholder zink, E-vitamin, C-vitamin, DHA (omega-3) og lutein og zeaxanthin fra morgenfrueblomster. C-vitamin og E-vitamin bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativ stress. Zink og DHA bidrager til opretholdelsen af det normale syn. Den gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag af 250 mg DHA. Kosttilskud må ikke bruges som en erstatning for en varieret kost og en sund livsstil

Den anbefalede daglige dosis er 2 kapsler en gang dagligt sammen med vand i forbindelse med et måltid. Denne dosis må ikke overskrides.

Ocuvite Complete er udviklet til voksne. Opbevares utilgængeligt for små børn. Gravide eller ammende kvinder skal spørge lægen eller på apoteket, før de tager dette kosttilskud.

 

Egenskaber

Egenskaber

  • Et kosttilskud for øjet
  • Zink og DHA bidrager til opretholdelsen af det normale syn
  • C-vitamin og E-vitamin beskytter cellerne mod oxidativ stres
  • En pakke indeholder 60 kapsler

 

Indholdsstoffer

Kapselindhold: Fiskeolie, vitamin C (L-ascorbinsyre), 20 % lutein-suspensjon fra morgenfrueblomster (Tagetes erecta L.) i tidselolie, vitamin E (DL-alfatocopherylacetat), fortykningsmiddel: mono- og diglyserider af fedtsyrer, zink (zinksulfat), fortykningsmiddel: siliciumdioxid (nano), 20+ % zeaxanthinsuspension fra morgenfrueblomster (Tagetes erecta L.) i soyaolie. Kapslens skal indeholder: fiskegelatine; konsistensmiddel: glycerol (E422); farvestof: jernoxid og jernhydroxid.

Yderligere information

Spørgsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc