ULTRA for Astigmatism

Toriske månedslinser til dig med bygningsfejl.

Ultra For Astigmatism er omhyggeligt udformet for at give komfort, stabilitet og klart syn hele dagen.

En person med bygningsfejl har en hornhinde som ikke har en sfærisk form (som en fodbold), men istedet er længere på den ene side end den anden, nogenlunde som en rugbybold. Hvis linsen drejer når man blinker eller gnider sig i øjet, kan det ende med at linsen sidder ” skævt ” og synet bliver sløret. Derfor er linsens form ekstra vigtig. Ultra For Astigmatism har OpticAlign™ design og en meget tynd kant for at minimerer interaktionen med øjenlåget. Dette gør at ULTRA For Astigmatism ligger præcist og stabilt på øjet, og giver et klart og konsistent syn hele dagen. 

Toriske månedslinse for dig med astigmatisme

Takket være den unikke udformning er ULTRA meget bedre til at lade ilt trænge igennem end tidligere linser2. ULTRA er specielt udviklet til dig, der bruger lang tid foran skærmen og ønsker en linse med uovertruffen komfort og synskvalitet3.

Faktum er, at vi bruger skærme op til 10 timer hver dag3 – de er blevet en naturlig, effektiv og underholdende del af vor hverdag. Når man bliver opslugt af skærmen, blinker man 66 % mindre. Det kan betyde, at dine linser hurtigere mister fugt. Derfor kan de virke slørede og ubehagelige efter nogen tid foran computeren eller mobiltelefonen. ULTRA med MoistureSeal-teknologi er fremstillet af et materiale, som fugter øjet i op til 16 timer – perfekt til dig, der er storforbruger af mobiltelefon, computer eller tablet. Takket være materialet og teknologien giver ULTRA en uovertruffen komfort og synskvalitet3.

 

Viktige funktioner og fordele

  • Uovertruffen komfort og synskvalitet3
  • Unik MoistureSeal®-teknologi
  • Bevarer 95 % af væsken op til 16 timer pr. Dag2
  • OpticAlign™ Design 

Parameter

MaterialeSamvilcon A
Vandindhold46%
Ilttransmission114 Dk/t @ -3,00
Bagkurve8,6 mm
Diameter14,5 mm
Centrumtykkelse0,10 mm @ -3,00
Styrker+6.00D til -6.00D (i 0.25D trin), -6.50D til -9.00D (i 0.50D trin)
Cylinder-0.75, -1.25, -1.75, -2.25, -2.75
Akser10° til 180° (i trin af 10°)
DesignOpticAlign™ Design
HåndteringsfarveLyseblå
AnvendelseMånedslinse for dagbrug

Pakningsstørrelse

Pakningsstørrelse

  • 6-pack

Yderligere information

ULTRA for Astigmatism er medicinsk udstyr

Referencer: 1.Results from a 7-investigator, multi-site 2-week study of Bausch + Lomb ULTRA® for Astigmatism contact lenses on 157 current soft contact lens wearers 2. Data on file. Bausch & Lomb, Inc. Rochester NY, 2013. 3. Fokusgrupper YouGov i april 2016, linsebrugere 25–40 år.

Spørgsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page