ULTRA - Komfort og Øje for detaljer

Derfor vælger Annika ULTRA: “Jeg er meget tilfreds”

Annika Kampmann er indretningsarkitekt og stylist, et job som stiller store krav til fokus og et blik for detaljer hele dagen. Derfor er ULTRA månedslinser et perfekt valg til Annikas behov.

”I mit job er det ofte afgørende at finde unikke detaljer. Tørre eller irriterende linser må ikke stå i vejen for et godt resultat. Desuden er tempoet i mit arbejde ofte højt, og jeg har mange bolde i luften samtidig. Så går det ikke at bruge energi på linserne i øjnene, jeg skal vide, at alt bare fungerer.”

“Med en linse som ULTRA kan jeg stole på, at jeg har et lige så klart og behageligt syn om morgenen, som når jeg slutter om aftenen,” siger Annika. “I dagens løb møder jeg mange udfordringer og problemer, som skal løses, men synet er aldrig et af dem.”

Et job som indretningsarkitekt og stylist er fleksibelt, det ene øjeblik bruger du flere timer foran computeren med at lave skitser og planer, det andet arbejder du med hænderne for at få detaljerne på plads. Det er heller ikke usædvanligt at arbejde tidligt om morgenen eller sent om aftenen med at indsamle alt materiale og få inspiration til det næste projekt.

“Jeg har brug for en linse, som giver mig den fleksibilitet. Uanset hvad jeg arbejder med om dagen, er komfort alfa og omega. Hvis jeg får grus i øjnene eller bliver træt i øjnene, risikerer jeg at overse en detalje. Derfor er jeg utrolig glad for den hjælp, ULTRA giver mig i arbejdet.”

Annika Kampmann er blot et eksempel på de kunder, som er tilfredse med Bausch+Lomb ULTRA kontaktlinser og deres MoistureSeal-teknologi, som bevarer op til 95 % af væsken i op til 16 timer. Faktum er, at 9 ud af 10 brugere er enige i, at ULTRA er lige så bekvemme sidst på dagen som først på dagen. 

 

ULTRA Contact Lenses er medicinsk udstyr

Spørgsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc