Linseteknikken som giver maksimal komfort til øjnene

Hvis du leder efter maksimal komfort hele dagen, når du vælger linser, bør du læse med her. Den særlige teknik i Bausch + Lomb ULTRA® giver dig nemlig et behageligt syn fra morgen til aften.

Mange danskere bruger kontaktlinser, og for linsebrugere er det nødvendigt at finde en linse, som giver et skarp og godt syn hele dagen. Med den specielle MoistureSea technology i kontaktlinserne ULTRA fra Bausch + Lomb® får du op til 16 timers komfort.  Ifølge en undersøgelse* er 9 ud af 10 forbrugere desuden enige i at kontaktlinserne er lige så komfortable i slutningen af dagen som i begyndelsen.

– Kontaktlinsebrugere kræver øjenpleje af høj kvalitet, som kan give den langvarige komfort og klare syn, de har brug for. Vi har arbejdet utrætteligt for at skabe de perfekte linser, siger Dan Hook, chefforsker hos Bausch+Lomb.

Resultatet er, at månedslinsen ULTRA® bevarer 95 procent af fugtindholdet i op til 16 timer og giver al den ilt som behøves for at holde øjnene sunde.

 

Bausch + Lomb ULTRA® findes i flere versioner, så uanset hvilke synsfejl du har, kan du finde lige den variant der passer dig.

 

*Ifølge en undersøgelse af virksomheden Bausch & Lomb.

 

ULTRA contact lenses er medicinsk udstyr

Spørgsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc