85 procent af alle med kontaktlinser har aldrig skiftet model

Er du en af dem som altid bruger den samme slags linser? 85 procent af alle med kontaktlinser har aldrig skiftet model – selvom to ud af tre brugere oplever et uskarpt syn. Men nu findes der en månedslinse som giver et komfortabelt og godt syn hele dagen. 

I dagens digitale hverdag er det almindeligt at tilbringe så meget som op til ti timer per dag foran skærmen. Det kan give udtørrede linser, trætte øjne og uskarpt syn. Så det gælder om at have en god månedslinse som giver et lige så godt syn fra man står op til man lægger sig.

 

ULTRA® er en månedslinse med silikonehydrogel som beholder fugten i linsen op til 16 timer. Derfor tørrer øjnene ikke ud og man slipper for den der følelse af at være nødt til at tage linserne ud. Materialet giver øjnene den ilt som behøves og bidrager til øget komfort og skarpt syn gennem hele dagen.

En undersøgelse med næsten 500 mennesker som brugte linserne i mere end syv dage, og i snit sad mere end tre timer foran skærmen, gav et overbevisende resultat. Hele 90 procent af brugerne var meget tilfredse med ULTRA®-linserne. De udtalte blandt andet, at linserne var lige så komfortable mod slutningen af dagen som om morgenen.

 

– Kontaktlinsebrugere kræver linser af høj kvalitet og som leverer den langvarige komfort og skarphed de behøver. Vi har arbejdet utrætteligt for at skabe de perfekte linser, siger Dan Hook, chefforsker hos Bausch+Lomb.

 

ULTRA®-linserne har High Definition Optics – en teknik som bidrager til at mindske forekomsten af sløret syn, halofænomener og blænding. Det leder til et skarpt, klart syn selv i svag belysning som for eksempel bilkørsel om aftenen.

 

 

ULTRA Contact Lenses er medicinsk udstyr

Spørgsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc