Derfor er det vigtigt at vælge det rigtige produkt

Optikerne anbefaler regelmæssige synsprøver – og det handler ikke bare om at synet forandres. Det er også en mulighed for at prøve nye kontaktlinser.
Sådan kan man teste Biotrue ONEday som holder fugten i op til 16 timer.

Mange mennesker kontrollerer regelmæssigt deres helbred – og det er meget almindeligt at gå til tandlægen mindst én gang hvert år.

Men det er ikke alle som får tjekket deres syn regelmæssigt, på trods af styrken kan forandres en hel del over tid. Uddannede optikere anbefaler alle at få tjekket deres syn med jævne mellemrum. Det gælder især dem som allerede bruger briller eller kontaktlinser.

– Vi opfordrer alle linsebrugere til at gå til kontrol en til to gange om året, bare for forsat at have en problemfri hverdag med linser. Og når man får både øjne og styrke kontrolleret, kan man også prøve nye produkter, siger den norske optiker Kari Anne Jahr som arbejder for Bausch + Lomb.

Et produkt som er blevet introduceret de seneste år er den bioinspirerede kontaktlinse Biotrue ONEday. Kontaktlinsen har samme vandindhold som øjets hornhinde, 78 procent, og er lavet til at holde fugten i op til 16 timer. Mange linsebrugere oplever, at deres kontaktlinser kan begynde at genere i øjet efter nogle timers brug, men Biotrue ONEday er designet til at føles behagelige at have i øjet hele dagen. Kontaktlinsen findes til såvel bygningsfejl som til dem der har brug for forskellige styrker på forskellige afstande.

Når man får undersøgt sit syn hos en optiker, kan man nu teste Biotrue ONEday i fem dage, helt omkostningsfrit, og selv opdage fordelene. 

 

Biotrue ONEday er medicinsk udstyr

Spørgsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc