88% af alle med bygningsfejl anvender ikke de rigtige linser

88 procent af alle folk med bygningsfejl anvender ikke de rette kontaktlinser. Men nu findes en rigtig god grund til at få testet Biotrue ONEday for Astigmatisme – endagslinserne som holder sig fugtige  i op til 16 timer.
– De føles gode at have på, selv når aftenen nærmer sig, siger optiker Kari Anne Jahr hos Bausch+Lomb Nordic.

Udviklingen af kontaktlinser er gået stærkt de seneste år. Alligevel er der mange mennesker som fortsætter med at bruge de samme linser, som de altid har haft – trods ny teknologi og nyt materiale.

Blandt folk med bygningsfejl er der desuden kun 12 procent som anvender de rigtige kontaktlinser, det vil sige toriske linser. Men nu kan det være det rette tidspunkt at prøve. Ved at booke en synsprøve kan man teste den bioinspirerede kontaktlinse Biotrue ONEday – med samme vandindhold som øjets hornhinde.

I udviklingen af kontaktlinsen har Bausch + Lombs forskere kigget på blinkeprocessen hos et antal brugere og ud fra disse mønstre fundet frem til en linse, som giver et stabilt og skarp syn. Det gør, at de med bygningsfejl også kan have fordel af kontaktlinser.

Det specielle med Biotrue ONEday er desuden, at linsen beholder 98 procent af fugten i op til 16 timer. Det svarer til en hel dags anvendelse og indebærer, at man føler sig tryg og komfortabel med linserne selv frem mod aftenen.
– Meningen med linserne er, at man ikke skal kunne føle dem. De skal bare være i øjet og føles gode, siger Kari Anne Jahr optiker hos Bausch+Lomb Nordic.

 

Optikere anbefaler alle brille- og kontaktlinsebrugere at få tjekket deres syn regelmæssigt. 

 

 

Biotrue ONEday er medicinsk udstyr

Spørgsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc