EasySept peroxidopløsning

EasySept peroxidopløsning - uden konserveringsmiddel

EasySept peroxidopløsning er perfekt til personer, som er allergiske over for konserveringsmiddel i multifunktionsvæsker eller dem, som ikke har fået en rutine med at "gnubbe" flerfunktionelle væsker, eller for dem som ønsker det højeste niveau af desinficering.

EasySept® Peroxidopløsning er et enkelt ettrinssystem med effektiv desinfektion og fjernelse af protein for at give rene kontaktlinser, som er behagelige at bruge. En opløsning uden konserveringsmidler, som er nænsom mod sensitive øjne, med et linseetui, som er let at bruge og udformet med en speciel, katalytisk plade. EasySept må ikke bruges direkte i øjet, og linserne må ikke sættes i øjet, før de er helt neutraliseret til saltopløsning (minimum 6 timer). Selvom væsken er hård mod bakterier, er den blid mod linserne. Den er sikker at bruge til alle bløde og stabile (gaspermeable) kontaktlinser.

 

Vigtige funktioner og fordele

Vigtige funktioner og fordele

  • Desinficering og neutralisering i ét trin
  • En opløsning uden konserveringsmiddel, nænsom mod følsomme øjne.
  • Bemærk, at kontaktlinserne højst kan opbevares i 24 timer efter neutralisering. Hvis kontaktlinserne skal opbevares i længere tid, anbefales en flerfunktionel linsevæske som fx ReNu® eller Biotrue™.

Pakningsstørrelser

Pakningsstørrelser

  • 120ml
  • 360ml
  • Multipack 3x360ml

Yderligere information

Yderligere information

EasySept brugsanvisning

 

EasySept er medicinsk udstyr

Spørgsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page