Oxyal Triple Action

Oxyal Triple Action er smørende øjendråber, som styrker alle tårefilmens tre lag og har en blødgørende effekt på øjets overflade. Produktet er udviklet til at forblive på øjets overflade og give en omgående og langvarig lindring.

Et symptom på tørre øjne kan være, at øjnene løber i vand. Det kan skyldes mangel på lipider i tårefilmens yderste lag. Studier viser, at 86 % med tørre øjne mangler lipider i tårefilmen*. Oxyal Triple Action tilfører både fugt og lipider, så fugten bevares i øjet.

Oxyal Triple Action er velegnet til alle, som lider af forskellige symptomer på tørre øjne som fx trætte, stressede, sviende eller løbende øjne og ”grus” i øjnene.

Nemt at bruge ved hjælp af en ”airless” pumpe, som muliggør, at et produkt er uden konserveringsmidler, med 6 måneders holdbarhed i åben emballage. Anvendes før udløbsdatoen. 1 dråbe pr. tryk.

Oxyal Triple Action fås også som øjenspray, læs mere her

Oxyal Triple Action kan købes her

Vigtige funktioner og fordele

Vigtige funktioner og fordele

  • Smørende øjendråbe
  • Styrker alle tårefilmens tre lag
  • Fri for konserveringsmidler
  • Tag kontaktlinserne ud, inden produktet anvendes, og vent mindst 15 minutter, før linserne sættes i igen.

Indlægsseddel

*E.M. Messmer The pathophysiology, diagnosis and treatment of dry eye disease Deutsches Ärzteblatt International 2015; 112: 71-82. Oxyal Triple Action er medicinsk udstyr.

Spørgsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc