Oxyal Trehalos Duo Action

Oxyal Trehalos Duo Action er intensivt fugtgivende og beskyttende øjendråber, som er beregnet til at lindre og afhjælpe symptomer på moderat eller meget tørre øjne.

Øjendråberne indeholder trehalose og hyaluron. Den kombinerede effekt af trehalose og hyaluron både fugter og smører samt stabiliserer tårevæsken. Øjendråberne beskytter øjet både mod at tørre ud og mod celleskader. Den højere koncentration og molekylevægt af hyaluron betyder, at øjendråberne giver langvarig lindring.

Regelmæssig brug lindrer og afhjælper symptomer på tørre øjne, som skyldes miljøfaktorer, for eksempel tør luft, vind, røg, luftforurening, stærkt lys, skærmarbejde eller øjenkirurgi og brug af kontaktlinser.

Også til følsomme øjne

Oxyal Trehalos Duo Action er fri for konserveringsmidler og egner sig til personer med følsomme øjne og kontaktlinsebrugere. Produktet indeholder ingen stoffer af animalsk oprindelse.

Oxyal Trehalos Duo Action fås i en 10 ml flaske, som er specielt udformet til at sikre, at væsken forbliver steril under hele anvendelsesperioden. En flaske er holdbar i 6 måneder efter åbning. En flaske giver omkring 240 fugtgivende dråber.

Dosering: 1-2 dråber 1-3 gange dagligt eller efter behov.

Oxyal Trehalos Duo Action kan købes her

Vigtige funktioner og fordele

Vigtige funktioner og fordele

  • Uden konserveringsmidler
  • Smørende og beskyttende øjendråber med 2,0 % trehalose og 0,25 % hyaluron
  • Flasken er holdbar i 6 måneder efter åbning
  • Kan bruges sammen med kontaktlinser

Indlægsseddel

Oxyal Trehalos Duo Action er medicinsk udstyr.

Spørgsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc