Oxyal Triple Action Spray

Oxyal Triple Action Sprayer en smørende øjenspray, som tilfører både lipider (triglycerider) og fugt (natriumhyaluronat og carbomer). Produktet styrker alle tre lag i tårefilmen og har en blødgørende virkning på øjets overflade. Den er udviklet til at forblive på øjets overflade og give en omgående og langvarig lindring.

Et symptom på tørre øjne kan være, at øjnene løber i vand. Det kan skyldes mangel på lipider i tårefilmens yderste lag. Studier viser, at 86 % med tørre øjne mangler lipider i tårefilmen*. Oxyal Triple Action Spray tilfører både fugt og lipider, så fugten bevares i øjet.

Hurtig og enkel påføring med sprayflaske

Sprayflasken giver hurtig og nem påføring. Kan bruges både på åbne og lukkede øjne. Oxyal Triple Action Spray giver samtidig en opfriskende fornemmelse på huden omkring øjnene og hurtig lindring ved skallende hud, irritation på øjenlågene eller øjenallergier.

Oxyal Triple Action Spray er velegnet til alle, som lider af forskellige symptomer på tørre øjne som fx trætte, stressede, sviende eller løbende øjne og grus i øjnene og/eller tør hud omkring øjnene. Sprayen er velegnet, hvis man har det svært med øjendråber og/eller ønsker hurtig og nem påføring. En flaske er holdbar i 6 måneder efter åbning. Anvendes før udløbsdatoen. Ved brug af kontaktlinser: Tag kontaktlinserne ud, påfør produktet, og vent i ca. 15 minutter, inden linserne sættes i.

Oxyal Triple Action Spray kan købes her.

Oxyal Triple Action fås også som øjendråber, læs mere her

 

 

Vigtige funktioner og fordele

Vigtige funktioner og fordele

  • Fri for konserveringsmidler
  • Holdbarhed i åben pakning 6 måneder.
  • Kan bruges både på åbne og lukkede øjne.
  • Spray 1-2 gange med Oxyal Triple Action Spray i øjet eller på øjenlågene ved behov.
  • Tag kontaktlinserne ud, inden produktet anvendes, og vent mindst 15 minutter, før linserne sættes i igen.

Indlægsseddel

*E.M. Messmer The pathophysiology, diagnosis and treatment of dry eye disease Deutsches Ärzteblatt International 2015; 112: 71-82. Oxyal Triple Action er medicinsk udstyr.

Spørgsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page
TrustArc