Bloxapthe

Blærer og sår i munden (after) er almindelige hos børn. Det kan gøre ondt og svie, når man spiser, taler eller børster tænder. Bloxaphte er en gel specielt beregnet til børn fra 2,5 år. Gelen lindrer hurtigt smerter og ubehag og fungerer som en effektiv barriere, der fremmer helingen i munden. Bloxapthe junior indeholder naturlige planteekstrakter og hyaluronsyre og har en smag af røde frugter.

Påfør en lille mængde gel på det berørte område efter et måltid ved hjælp af rene fingre eller en vatpind. Påfør produktet 2-3 gange dagligt (eller oftere ved behov) i en uge, eller til symptomerne er forsvundet. Undgå at spise i 30 minutter efter påføringen.

Egenskaber

Egenskaber

  • Sukkerfri
  • Indeholder ingen alkohol (svier ikke)
  • Indeholder ingen parabener
  • Gluten- og laktosefri
  • Vegansk

Indhold

Indhold

Vand, xylitol, glycerin, kronbladsekstrakt af rosa damascena, xantangummi, polycarbofil, natriumhydroxid, natriumsalt af hyaluronsyre, pektin, kaliumsorbat, natriumbenzoat, steviolglycosider, pantenol, naturlig smag af røde frugter, bladekstrakt af aloe vera.

Indlægsseddel

Indlægsseddel

Bloxaphte er medicinsk udstyr, som kan købes på apoteket. Bloxapthe er indiceret til behandling af symptomer ved blærer og sår i munden (after). Baseret på videnskabelig litteratur er der ingen kendte eller forudsigelige bivirkninger i forbindelse med anvendelse af dette produkt. Kontakt lægen ved uønskede virkninger under brugen.

Spørgsmål?

Online Beratung - form

Online Beratung - page